“Lauvas ir savtīgas, Skorpioni ir greizsirdīgi, un Vērsis…” Rūgta patiesība par katru zodiaka zīmi. Katras zodiaka zīmes sliktākās īpašības

Vai esat kādreiz aizdomājušies, kāpēc daži cilvēki šķiet īstāki, spītīgāki vai augstprātīgāki? Varbūt atbilde slēpjas zvaigznēs?

Ideālu cilvēku nav. Pat vispozitīvākajiem un labākajiem cilvēkiem ir ēnas puses. Dusmas, vēlme atriebties, pārākums vai necieņa pret citu cilvēku laiku ir tikai dažas no daudzajām iezīmēm, ar kurām nevar lepoties.

Astrologi uzskata, ka zvaigznes ļoti ietekmē katru cilvēku un nosaka viņā noteiktas dominējošās īpašības, gan labās, gan negatīvās. Starp vēlmēm, bailēm un noslēpumiem paslēptas personības iezīmes, kas neapzināti izpaužas katrā zodiaka zīmē.

Ko slēpj tava zīme?

Vai esat gatavs iepazīt savas īpašības, kas biedē, kaitina un dažreiz atbaida citus?

Tātad, katras zodiaka zīmes sliktākās iezīmes:

1. Auns

Atlaid savu lepnumu! Auns pēc dabas ir ļoti lepns un uz sevi vērsts. Viņiem ir ļoti grūti pieņemt, ka viņi var kļūdīties, un viņi neatzīst savas kļūdas. Tiesa, viņi dažādās situācijās bieži var būt stiprāki vai viltīgāki nekā citas zīmes. Tas viņiem liek domāt, ka viņiem nav vajadzīgs neviens, lai būtu labākais.

Šajā zīmē dzimušie parasti ir dabiski vadītāji, taču viņiem ir grūtības pieņemt autoritāti no citiem. Tomēr viņi zina, kā pielāgoties šādām situācijām. Tavas zīmes sliktākās īpašības ir tieksme pēc varas, egocentrisms un impulsivitāte.

Auns ir pazīstams ar pēkšņiem dusmu uzliesmojumiem un impulsīvām darbībām. Dusmās viņi uzbrūk nežēlīgi, bieži vien pat nepaspējot kārtīgi padomāt, bet jau tagad saka vai rīkojas, ka var nodarīt lielu kaitējumu sev un citiem.

2. Vērsis

Vērši ir ārkārtīgi spītīgi cilvēki, viņi ir gatavi uz visu, lai panāktu savu. Pat draudzēties ar šādu cilvēku var būt grūti, nemaz nerunājot par romantiskām attiecībām. Vērša spītība sasniedz absurdu. Kad viņi kaut ko izlemj, nekas nepiespiedīs viņus mainīt savu lēmumu. Viņi nav kompromisu atbalstītāji, tāpēc viņi ir pakļauti strīdiem.

Vērša lielais trūkums ir viņa īpašnieciskā un absorbējošā puse. Viņa greizsirdība ir leģendāra, tāpēc viņš var ļoti ātri aizrauties un, nedomājot, aizraujas, ja jūtas apdraudēts. Vērsis ir drosmīga zīme, kas parasti nedomā, pirms rīkojas. Un, lai gan viņi apzinās šo problēmu, viņi nevar nepārdzīvot viņu emocijas. Greizsirdība atgrūž tos, kurus mīli.

Dažas no jūsu ne pārāk pozitīvām personības iezīmēm ir dusmas, spītība un greizsirdība.

3. Dvīņi

Sliktākā Dvīņu īpašība ir viņu neuzticamība. Viņi to nedara ar nolūku, bet viņiem ir nelaimes, piemēram, kaut ko pazaudē vai aizmirst par tikšanos. Arī Dvīņi nevar lepoties ar laika izjūtu attiecībā pret citiem. Kad viņus kaut kur uzaicina vai uzsāk sarunu, viņi nepievērš uzmanību tam, vai kādam ir brīvs laiks vai vēlme šādi satikties.

Turklāt Dvīņi var būt virspusēji un ļoti aprēķini. Viņi arī var viegli mainīt savu viedokli par cilvēku, bieži vien ne uz labo pusi. Viss, ko Dvīņi jums stāsta, vienmēr jādala ar divi. Divkosība ir viņu personības neatņemama sastāvdaļa. Dvīņi var nodot. Dvīņu briesmas ir tādas, ka viņi ir ļoti harizmātiski un pievilcīgi cilvēki. Viņi vēlas, lai viņiem noticētu, viņi viegli apbur un liek viņos iemīlēties.

4. Vēži

Lai gan Vēži tiek uzskatīti par vienu no iejūtīgākajām zodiaka zīmēm, viņus traucē biežas garastāvokļa maiņas. Gadās, ka viņi pārāk reaģē uz nepatikšanām, kas ar viņiem notiek. Pārāk daudz emociju dažkārt viņus pārņem, padarot tās nestabilas un neracionālas. Tāpēc Vēži ir šausmīgi neizlēmīgi. Jebkura vairāk vai mazāk nopietna problēma izraisa viņu paniku. Vēzis neaizstāvēs savu viedokli un neieies tiešā konfliktā pat tad, ja tam būs 100% taisnība.

Vēži ir lieliski ģimenes vīrieši, taču viņi ir neticami garlaicīgi. Spontānas darbības, spēja bezrūpīgi izklaidēties vai vienkārši runāt, nesūdzoties par dzīvi – tas nav par Vēzi.

Ir gandrīz neiespējami pateikt Vēzim, ko jūs patiešām domājat par viņu, nesatraucot viņu. Viņiem ir grūti kontrolēt savas emocijas.

Jums jāuzlabo savi impulsi, garastāvoklis un sliktais garastāvoklis.

5. Lauvas

Lauvas problēma ir lepnums, kas reizināts ar bezgalību. No kurienes šāda iedomība radusies, nav zināms, lai gan visbiežāk tā ir absolūti neatbalstīta, Lauva ir vienaldzīga. Lauvas būs lieliski partneri, kamēr nepieskarsities viņu ego, tad viņi parādīs zobus un izlaidīs nagus, un jūs to neatradīsit pietiekami. Skandālu laikā jums jāturas tālāk no Lauvas. Ja vēlies ar viņiem dzīvot mierā, tad vienmēr glaudi viņu ego gar kažoku, bet nekad pret to.

Viņi vēlas uzvarēt par katru cenu, būt spēcīgākajiem un vadīt katru projektu, kurā viņi piedalās.

Lauva vienmēr vēlas būt taisnība, viņš nepieņem kritiku un ir diezgan uzņēmīgs. Viņa emocijas ir ļoti jūtamas.

Tā kā Lauvām ir nepieciešama citu uzmanība, viņi var manipulēt ar cilvēkiem, lai to panāktu.

6. Jaunavas

Visbīstamākais Jaunavas zodiaka raksturā ir viņu intelekts. Viņi ir gudri un zinātkāri, taču Jaunavas perfekcionisms viņus ātri padara trakus. Jaunavas ne tikai uzskata sevi par gudrākajām, bet arī burtiski neļauj citai personai izteikties.

Vēl viena kaitinoša Jaunavas iezīme ir mūžīgā citu kritika. Viņiem ir ļoti svarīgi norādīt uz cilvēku trūkumiem un sniegt padomus, kā šos trūkumus labot, un padoms viņiem tiek lūgts reti.

Lasi vēl: Tikai šīs zodiaka zīmes liktenis dāsni apbalvos 2024. gadā: kas viņi ir?

Viņi ir īsti kontroles frīki un mīl kārtību. Jaunava ir stresā, kad nevar kontrolēt katru savas dzīves sīkumu. Viņiem nepatīk pārsteigumi un viņi necieš ikdienas dzīves traucējumus. Savas nespējas atslābināties un izklaidēties dēļ viņi padara savu attiecību dzīvi nožēlojamu savam partnerim.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment